Toimintasuunnitelma 2010

Tulevaa toimintaa v 2010

Kyläkirjat

Olemme käynnistäneet kyläkirjahankkeita. Pisimmällä ollaan Ylipäässä, jossa kyläkirjahanke on lähtenyt räväkästi liikkeelle.

Ylipään kirjatoimikuntaan kuuluvat: puheenjohtajana Liisa Ingerttilä, jäseninä Vappu Kallio, Eino Kastelli, Leila Kastelli, Matti Pekkala, Esteri Pikkarainen ja Eero Tuomela. Kirjan toimittajaksi on valittu toimittaja Vappu Kallio. Kyläkirjan tiimoilta em. henkilöihin voi ottaa yhteyttä.

Kotiseutuyhdistyksen kunnianhimoisena tavoitteena on tehdä kirja jokaiselta Pattijoen kylältä, joten jokainen voi aloittaa tietojen keruun omalla tahollaan.

Kotisivut

Yhdistyksemme kotisivut avautuvat kaikille helmikuun 23 päivänä. Sivuista vastaava Veikko Sipola ottaa mielellään aineistoa sivuille, vanhoja valokuvia, kiinnostavia tarinoita ja juttuja. Kotisivujen osoite on www.pattijoenkotiseutuyhdistys.fi/

Mikonkarin luontopolku

Yhteistyössä Pattasten koulun ja Karavaanareiden kanssa käynnistetään keväällä Mikonkarin luontopolun kunnostustyöt. Kaupungin puutarhurin kanssa sovitaan mitä tehdään ja milloin.

Kevätkokous

Pidetään tiistaina 23.3. klo 19  Pattasten koululla. Kokouksessa Mikko Pyhtilä kertoo matkastaan Pattijokisuulta Victoria-järven rannalle.

Retket

Opastettu pyöräretki Olkijoen Rauhanpirtille kesäkuussa. Järjestetään tutustumisretkiä muihin kotiseutuyhdistyksiin.

Pattijoki-päivät 31.7-1.8.2010

Johtokunta ottaa mielellään vastaan ideoita Pattijoki-päivien kehittämiseksi.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu on 10€/hlö ja 20€/ yhteisö.

T-paita

”Pattijoki virtaa vielä” t-paitoja (15,-  €/kpl) on myynnissä Pattijoen Vaparissa ja puheenjohtajalla, jolla on myös myynnissä tarroja ja kortteja.

Tiedottaminen

Kotisivujen ohella tiedottamista tapahtuu Raahen Seudun ja Raahelaisen –Järjestöt- palstalla Raahen kylät otsikon alla. Seuraa ilmoitteluamme.